2011. július 8., péntek

Rezgőpad: lerázzuk a felesleget!

                               Vibrogym /rezgőpad

 Egyedül álló szolgáltatás az Elite Fittben!
 
 A vibrációs tréning / rezgőpad/ amely a napjaink igényeire lett kifejlesztve. Rendszeres használata segít a vérkeringés serkentésében, az izomzat bemelegítésében, alakformál, egészségmegőrzés, testtömeg csökkentés valamint általános jó közérzetet biztosít. Aktív vibrációs tréning regeneráció és lazítást, biztosítják a teljes körű kényelmet és gyors edzéseredményt.
Funkciók:
Alakformálás:
Folyamatos billenő mozgás segít a nem kívánt zsírréteg megmozgatásában csípőn, a fenéken és a hason.
E melett jót tesz a bőrnek és megmozgatja az egész testet.
Idegrendszer:
A billenő mozgás által a szervezetre ható mozgás támogatja az idegsejtek működését és jó hatással van az idegrendszerre.
Belek:
A nagy amplitúdójú billenő mozgásnak köszönhetőena beleket is megmozgatja, mely mozgás hatékonyabb működésre készteti őket.
Közérzet- ellenálló-képesség:
A billenő mozgás segít a szervezet fitten tartásában és az állóképesség fokozásában.
Rövid időn belül csökkenti a cellulitist, mert a vibráció által gyorsabb lesz az anyagcsere.
Többfunkciós kondicionálógép gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot. 3 -féle program, edzettségi szintnek megfelelően. Manuálisan állítható, saját igényekhez és állóképességhez igazítható 1 és 50 közötti edzési sebesség. Kiindulóhelyzetek változtatásával lokálisan dolgoztatja meg a különböző izomcsoportokat, ledolgozva a felesleges zsírpárnákat.
Stabil és folyamatos mozgást biztosít, rendszeres használata látványos eredmények érhetők el vele. Segít az izmok rugalmasságának növelésében. Támogatja a szerveket, szöveteket, és a csontokat,mindezt anélkül, hogy terhelésnek tenné ki azokat. A billenő mozgás az egész testet megmozgatja, számos pozícióban használható, ezzel elősegíti az anyagcserét és a zsírégetést. A billenő mozgás segít a bőr és az izmok feszesebbé válásában.
Személyi edzésben minden alkalommal ingyenes! 
Ráerőnk a fogyásra
Vibrogym! Lerázzuk a felesleget

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése